Karup
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 12. december 2022

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 12. december 2022

DR1

06:24  

Rygepauser - vinter
Rygepauser - vinter Søren Ryge læser op af sin bog "Malthes årstider", som handler om sønnen Malthes oplevelser som barn. Vi hører om, da Malthe så dueungerne, klatrede i træer, fandt uglens fjer og mange andre hyggelige minder. Søren Ryge fortæller også om alle de sjove ting, som børn stadigt kan lege udenfor året rundt - forår, sommer, efterår og vinter. Så læn dig tilbage i sofaen og tag en hyggestund og en pause med Søren Ryge.

06:30  

Julehjertets hemmelighed (11:24)
Julehjertets hemmelighed (11:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (11:24). Lars og Ilter bliver ansat på herregården. Karen er vred på Ilter, der har forrådt hende og hun må være på vagt, så Lars ikke får for meget tid til at snuse rundt på gården og lede efter Rumle. Men er det for sent? Samtidig leder alle efter de to drenge, Gotfred og Johannes, der er forsvundet. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Spar på energien - Energistyrelsen Fuglene synger Ældresagen - Telefonvenner

07:16  

Jul hos Claus Dalby (5)
Jul hos Claus Dalby (5) I dag pynter Claus Dalby op udendørs til både dyr og mennesker. Juleklokker til fuglene laves med palmin, frø og patinerede urtepotter. Og så skal Claus støbe med beton, han laver udendørs lysbeholdere, som skal stå at lyse i havepavillonen ved siden af havebassinet, hvor juletræet og de flydende lys skaber den rette julestemning. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 16.12.13

07:30  

Anne og Anders i Mellemøsten: Oman
Anne og Anders i Mellemøsten: Oman Oman overrasker med duftende roser, bitre kaktusser, stærke kvinder og en højt elsket sultan. Anne Hjernøe og Anders Agger rejser rundt i det næsten ukendte Oman og får rusket op i fordommene om livet i det knastørre sultandømme. De smager på Mellemøstens spisekammer og banker på døren til danskere, der har bosat sig i landet. Vi er ellers vokset op med Mellemøsten som et blodigt brændpunkt. Men måske har vi glemt, at området er så uendelig meget mere end kaos og konflikter. I fire udsendelser forsøger Anne og Anders at rejse væk fra fronterne og fordommene og ind i nuancerne af et andet Mellemøsten. Første stop på rejsen er Oman alleryderst på den arabiske halvø. Siden forsætter makkerparret turen til Jordan, Israel og Libanon. Tilrettelæggelse: Anders Aamand

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 skarpe om Kierkegaard og sandheden
5 skarpe om Kierkegaard og sandheden De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om sandheden. De 5 skarpe: Den indirekte meddelelse, Filosofi handler om livet, Sandheden er ikke det objektive, Sandheden er det subjektive og Subjektiviteten er usandheden. Medvirkende: Anders Fogh Jensen, Filosof Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

08:50  

5 skarpe om Kierkegaard og fortvivlelsen
5 skarpe om Kierkegaard og fortvivlelsen De største tanker er tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om fortvivlelsen. De 5 skarpe: Fortvivlet fra begyndelsen, Mulighedens fortvivlelse, Nødvendighedens fortvivlelse, Endelighed og Uendelighed og At give slip på sig selv. Medvirkende: Anders Fogh Jensen, Filosof Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - kan godt lide pølser
Hunden Ib - kan godt lide pølser

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

06:00  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:10  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:20  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (12:24)
Sebastians Jul (12:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag bruger Sebastian enebærgrene til at lave et grønlandsk juletræ. Han fodrer også grønlandske moskusokser med grene. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16)

08:30  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Snowhow - Den nordiske vinter (2:8)
Snowhow - Den nordiske vinter (2:8) Nordisk naturserie fra 2020. (Snowhow - Den nordiske vinter) Vinteren kan man stole på. Så længe der har boet mennesker her i Norden, er vinteren hvert år kommet tilbage. Nogle gange stille og smukt. Andre gange voldsomt. Den kan give metervis af sne, og temperaturer ned mod 50 frostgrader. Men den kan også være mild og våd og blæsende. Vi, der bor her, har samlet os en særlig "snowhow". Vi har lært at leve med vinteren, og vi ved, at den nogle gange kan være livsfarlig.

09:30  

Arkitektens sommerhus (6:6)
Arkitektens sommerhus (6:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Aslak Haanshuus er vokset på Røros, og områdets rå bebyggelse inspirerer ham, når han skal designe nye huse. Han kombinerer gamle byggetekniker med moderne arkitektur - og resultatet bliver helt unikt. Vi besøger Aslak Haanshuus i hans nyerhvervede sommerhus - et gammelt træhus, der kræver omfattende renovering.

10:00  

Made in Denmark Jul (1:3)
Made in Denmark Jul (1:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven. Hvor vi før har fulgt dem på opdagelse i hinandens håndværk, skal de nu bruge deres kreativitet og fantastiske færdigheder til at skabe nye, unikke julekreationer. I aften skal kunsthåndværkerne lave Julegaver. Først skal de lade sig inspirere af julemandens værksted og lave julegaver til børn. Derefter skal de i al hemmelighed lave julegaver til hinanden og det gælder om at kreere den mest personlige julegave. Til slut kåres dén person, der på baggrund af ide og udførsel har lavet den bedste gave.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (21:25)
Antikkrejlerne XXIII (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (22:25)
Antikkrejlerne XXIII (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Edderkoppen (1:6)
Edderkoppen (1:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. København, 1949. Da den unge, idealistiske journalist Bjarne Madsen får et tip om organiseret kriminalitet og sortbørshandel i den helt store stil, beslutter han at forsøge at udrede trådene i det omfattende net og finde ind til selve edderkoppen. Avisens højt respekterede kriminalreporter H.C. Vissing prøver at bremse ham, men Bjarne er frygtløs - også selv om noget tyder på, at der er en forbindelse fra den københavnske underverden til langt op i politiets ledelse. Medvirkende: Jakob Cedergren, Bent Mejding, Stine Stengade, Louise Mieritz, Birthe Neumann, Claus Ryskjær m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

10:10  

Edderkoppen (2:6)
Edderkoppen (2:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarne forfølger sit spor i jagten på at afsløre Hjalmars forbryderorganisation og begynder at få lidt opbakning fra sin kollega H.C. Vissing. Samtidig bliver han kontaktet af direktør Vanbjerg, som vil fortælle noget om sin fortid og sine fremtidsplaner - mens hans kilde Væsel bliver udsat for en hårdhændet afhøring på Politigården. Bjarne støder igen ind i Lisbeth Gordan - og så kommer hans storebror Ole hjem fra USA, fuld af gå-på-mod og ulovligt indsmuglede dollars. Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Claus Ryskjær, Birthe Neumann m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

11:10  

Det splittede Danmark (1:3)
Det splittede Danmark (1:3) I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Tilrettelæggelse: Niels Birkemose.

11:50  

Det splittede Danmark (2:3)
Det splittede Danmark (2:3) EF-afstemningen i 1972. "Tabte arbejdspladser og merpriser på hårde hvidevarer?". Eller "opgivelse af national selvstændighed og kultur?". Det var de skrækscenarier, der i 1972 prægede valgkampen om det europæiske fællesmarked, EF. Spørgsmålet splittede et Danmark under omvæltning. Studenterne gjorde oprør, kvinderne ville ind på arbejdsmarkedet, og landbobefolkningen flyttede fra land til by. Oprøret nåede helt ind i partiernes egne rækker, hvor de unge og de gamle stod delt i spørgsmålet om EF-medlemsskab. Valgkampen fra 1972 endte som bekendt med et ja - men har rystet danskernes forhold til Europa lige siden. Mød fire politikere, der var med til at skrive et af Danmarkshistoriens vigtigste kapitler, som stadig kan sætte følelserne i kog. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour.

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

09:20  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

09:30  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med bogstaver - C
Skæg med bogstaver - C Afsnit C. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant C, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en cykel i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med C.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2011 (2)
Bonderøven 2011 (2) Bonderøven spænder "Solvej" for tømmerslæden, og sammen henter de granstammer i skoven. En brændefyret bageovn har længe været et stort ønske hos Frank, og nu har han fundet ovnen på en gård, der skal nedrives. Hjemme igen lærer Frank den svære kunst at pode valnøddetræer - et projekt der også involverer en rugekasse. Ude på marken er Frank vidne til en tvillingefødsel. Sendt første gang 30.03.11

12:15  

Bonderøven 2011 (1)
Bonderøven 2011 (1) Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. Sendt første gang 23.03.11

12:45  

Nak & Æd - en gås på Amager
Nak & Æd - en gås på Amager Vinteren har ramt Danmark og en kold vind står ind over Amager. Gæs i tusindvis trækker nordfra ned over Københavns Lufthavn. Men gæs i luften er til fare for flytrafikken og må derfor reguleres hele året omkring lufthavnen. I en større sags tjeneste giver Jørgen og Nikolaj en hånd med i reguleringen af gæs. Men det kræver sin jæger at modstå den isnende kulde og den hårde blæst. Så denne gang er det på med hue og vanter før jagten kan begynde.

13:45  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: August Krogh
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: August Krogh August Krogh fra Grenaa fik i 1920 Nobelprisen, men han nåede i sin levetid også at opfinde alt fra en kondicykel til et kamera, der kunne filme blodlegemerne. Siden har flere borgere på Djursland forsøgt at gøre ham kunsten efter med andre innovative projekter, og dem kigger komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund nu efter i sømmene. Det bringer blandt andet Carsten Eskelund en tur til fodsyn hos bandagisten Finn, mens opfinderen Mogens skræmmer livet af både Jan og Carsten med sin "vildtforskrækker".

14:15  

Jul hos Claus Dalby (4)
Jul hos Claus Dalby (4) Som julegæst hos Claus Dalby bliver man budt velkommen på smukkeste vis. Udendørs er der masser af lys, både som lyskæder, levende lys og ikke mindst islygter, som er lavet af balloner. Indenfor i hallen bliver et filigrantræ pyntet med det fineste pynt, og foran spejlet placeres en dekoration med høje lys, lavgrene og nøgne jomfruer. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 09.12.13

14:20  

Hammerslag 2017 (18)
Hammerslag 2017 (18) Hammerslag er taget til Falster, hvor mæglerne først skal gætte priser på et par sommerhuse ved Marielyst. Begge huse ligger i gåafstand til områdets fine badestrand, men der stopper sammenligningen også. For mens det ene er et interimistisk "mormorhus", er det andet et moderne murstenshus med indendørs swimmingpool. Efter de indledende runder går turen så til Nykøbing Falster, hvor der venter en skøn liebhaverlejlighed med udsigt til Guldborgsund. God fornøjelse! Vært: Christian Degn

DR2

12:30  

Vores mystiske planet (3:5)
Vores mystiske planet (3:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser? For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild.

13:20  

Vores mystiske planet (4:5)
Vores mystiske planet (4:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) I det etiopiske højland lever dyr, der ikke findes andre steder. En unik abe, som er den eneste overlevende fra en forsvunden stamme. Og et af Afrikas mest sjældne rovdyr. En rotteædende ulv. Hvordan overlever disse usædvanlige dyr i dette ekstreme område? Og hvordan er de endt her? For at få svar på det må vi begive os til et af de voldsomste geologiske steder på kloden.

14:10  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

14:40  

Charité - I Murens skygge (1:6)
Charité - I Murens skygge (1:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Østberlin, 1961. En uge inden Berlinmuren opføres, overflyttes den unge læge Ella Wendt til hospitalet Charité. Ella håber at arbejde med cancerforskning under den anerkendte professor Prokop, men hun bliver straks suget ind i hospitalets travle hverdag. Læger og sygeplejersker rejser til Vesttyskland i stort tal, så der er hårdt brug for alle kompetente hænder.

TVR

12:00  

Vilde venner II (7)
Vilde venner II (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. De skal ud på en helt særlig fisketur og bygge et nyt hus til de store ællinger. Og så skal de redde en mågeunge, der muligvis har brækket vingen.

12:20  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

12:35  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

13:40  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Skurken Diktathor opfinder noget genialt; en tandpinepistol, så han kan overtage al visdommen fra Bhilkhaanernes tænder - men er det så nemt at slippe afsted med, når der også bor en superhelt i byen? Og er det nu også i tænderne, at visdommen sidder?

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Skurken Cleopatra har bygget en mekanisk bille, så hun kan udspionere og fange Sprinter, men billen havner hos Basker, der døber billen Teo - og er Teo nu også så farlig, når det kommer til stykket?

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Selv en superhelt kan komme til skade, erfarer Sprinter, da han brækker sit ene ben. Nu hvor han skal holde sig i ro, øjner skurken DiktaThor straks muligheden for at overtage magten - han har bare glemt at tage højde for Sprinters superheltemakker Leo ...

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

14:45  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med gadekryds og tagterrasse
Kender Du Typen? - Med gadekryds og tagterrasse Hvem er det, der bor med sine to hunde på toppen af en 100 år gammel industriejendom på Amager? Og som har indrettet sit hjem med masser af kunst og gerne overnatter på sin store tagterrasse? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en penthouselejlighed med et køkken, som vores hovedperson er godt og grundigt træt af. Vært: Anna Lin

15:35  

Dommer John Deed (17)
Dommer John Deed (17) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) John Deed har haft en affære med en sagsøger, og hans fjender i advokatstanden ser en ny chance for at få skovlen under ham. Samtidig bliver Jo konstitueret som dommer i en sag om underslæb. Det er en sag, der har tråde helt op i regeringen. Da Jo bliver udsat for grove trusler, må Deed forsøge at hjælpe hende.

17:05  

Jordemoderen X (1:7)
Jordemoderen X (1:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Julienne og dr. Turner er uenige om, hvorvidt de bør tilbyde private sundhedsydelser. Samtidig frygtes det, at endnu et spædbarn er født med thalidomid-skader.

DR2

15:30  

Charité - I Murens skygge (2:6)
Charité - I Murens skygge (2:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Det lykkes Ella at verificere, at der sker ændringer i cancerpatienternes blod. Vil professor Prokop lytte til hende denne gang? Som hospitalets retsmediciner er Prokop også optaget af en mordsag. Liget af en kvinde har bidemærker fra et menneske. Et tilsvarende lig er fundet i Wien, så Prokop rejser til Østrig for at undersøge det.

16:20  

Hitlers arktiske krig (1:6) Iskoldt helvede
Hitlers arktiske krig (1:6) Iskoldt helvede Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Efter Første Verdenskrig er Europa i kaos. Tyskland og Sovjetunionen tegner en ikke-angrebspagt, og tyskerne opruster. Ved udbruddet af Anden Verdenskrig i 1939 begynder også en arktisk krig, som i første omgang udspiller sig i Finland. De internationale medier følger udviklingen tæt, og stormagterne retter blikket mod Norge. Nordens mineraler er essentielle for den tyske krigsmaskine - og dermed for krigens udfald.

17:10  

Hitlers arktiske krig (2:6) Kapløbet om Norden
Hitlers arktiske krig (2:6) Kapløbet om Norden Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Den tyske hær har desperat brug for mere jernmalm. Hitler har kig på Norge og især havnebyen Narvik, hvorfra svensk jernmalm bliver eksporteret. Også Storbritanniens Winston Churchill arbejder på en besættelsesplan for den norske kyst. De allierede og nazisterne kæmper om at kontrollere transporten af mineralerne i de barske nordnorske bjerge. Kan de allierede trænge nazisterne op i en krog?

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:50  

Albi (12)
Albi (12)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative mandelgaver. Onkel Reje har mødt en drillenisse ude på toilettet og har fået en nisseøl af en ham, men den smager ikke af øl! Og så læser Onkel Reje historien om den meget dumme Nisse Birger højt. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (12:24)
Nissernes Ø (12:24) Hvorfor ender Junior i sengen hos Storfangerens kone? Hvorfor lyder det, som om der er får i Den Hemmelige Sukkermølle? Hvorfor står Santa på vandski? Og hvorfor er Lunte ikke længere tyk - men rigtig tyk? Storfangeren skal af sted til iskanten - og kendte han Junior rigtigt, ville han nok ikke ha' givet ham ansvaret for sin lille familie. Eller også er Storfangeren i virkeligheden den første, der kender Junior rigtigt Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

17:50  

Trex
Trex Trex keder sig, så Simon hjælper med at møde en anden t-rex. Men det går ikke helt, som Simon havde tænkt sig.

17:55  

Trex
Trex Simon og Trex udfordrer Snotty og Knarvorn til fodbold. Men det går ikke rigtigt, som de havde tænkt sig. I hvert fald ikke som Snotty og Knarvorn havde tænkt sig.

DR1

18:00  

Skattejægerne (7:10)
Skattejægerne (7:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (12:24)
Julehjertets hemmelighed (12:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (12:24). Stor ståhej. Kongen kommer på besøg og overnatter på herregården. Karen opdager, at Lars ved, hvor Rumle bor. De må være forsigtige. Kongen er imponeret over Rasmus' heltegerning og inviterer ham med til frokost hos de fine. Rasmus har aldrig prøvet noget så fint og fornemt før og da Aage aner, at der er noget mellem Rasmus og Marie Louise, stikker han til ham. Lars og Ilter prøver stadig at finde indgangen til nisseloftet, måske de to yngste drenge ikke er lige så forsigtige? Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Hammerslag - Godser og herregårde
Hammerslag - Godser og herregårde I denne særudgave af Hammerslag bliver det eventyrligt, ekstraordinært og herskabeligt. Vært, Tina Müller, tager os med rundt i Danmark, når vi skal se på herregårde og godser. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser om at gætte priserne på tre prægtige ejendomme. Turen går først til Langeland, hvor eksperterne går på opdagelse i en herregård, der rummer intet mindre end 33 værelser og 23 badeværelser. Turen fortsætter derefter til Jelling, hvor eksperterne skal gætte prisen på et gods med en grund på størrelse med 252 fodboldbaner. Vi slutter turen af med manér, når vi skal se et totalombygget og moderne gods, der gemmer på en historie, som Margrete 1. var en del af for mange hundrede år siden.

DR2

18:05  

Præst søger Paradis - Høstoffer
Præst søger Paradis - Høstoffer Det er efterår, og i Sejerø kirke er det tid til årets store indsamling til velgørenhed. Den nye præst prøver om hun kan få sejerøboerne til at donere penge til et nyt formål, at gøre kirken grønnere og mere klimavenlig.

18:35  

Klostrets mørke hemmeligheder (1:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (1:4) I 1983 ankommer en kun 24-årig kvinde til Sostrup kloster på Djursland. Hun kommer med en ambition om at puste nyt liv i nonneklosteret, men metoderne er tilsyneladende kontroversielle, og piger helt ned til 14-årsalderen bliver draget af den nye unge søster.

19:05  

Ørnedræberne - En knivspids kan slå en voksen mand ihjel (1:4)
Ørnedræberne - En knivspids kan slå en voksen mand ihjel (1:4) På det ellers så fredfyldte Tåsinge syd for Fyn er fem havørne blevet forgiftet med nervegiften Carbofuran. Giften er så kraftigt, at bare en knivspids kan slå et voksent menneske ihjel. Sagen er et mysterie for Fyns Politi, som efter to års efterforskning har måtte arkivere sagen som uopklaret. Men hvem kan dog finde på sådan noget? Og hvorfor? Det har journalist og fugleentusiast Zissel Kjertum-Mohr sat sig for at opklare, og som sin makker har hun hyret den tidligere drabschef i Københavns politi, Jens Møller Jensen, der har stået i spidsen for ikke mindre end efterforskningen af 123 drab. De første spor leder dem ud i morgendisen på de små lystbådehavne rundt omkring på øen.

19:35  

På skuldrene af Bohr (5:6)
På skuldrene af Bohr (5:6) I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker? Eller er det slet ikke meningen med teleportation? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

19:50  

Filmperler: Call Me by Your Name
Filmperler: Call Me by Your Name Italiensk-amerikansk romantisk drama fra 2017. Året er 1983, og 17-årige Elio bruger sommerferien i familiens norditalienske villa på at læse og flirte med veninden Marzia. Da den 24-årige amerikanske praktikant Oliver ankommer for at hjælpe Elios far, en anerkendt professor, spirer ukendte og stærke følelser frem mellem den uskyldige Elio og den charmerende Oliver. Med Oscar-belønnet manuskript af James Ivory. Medvirkende: Armie Hammer, Timothée Chalamet m. fl. Instruktion: Luca Guadagnino.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Jia forsøger at bevise, at Paul-E har det bedste trick ti denne opgave. Men hun lærer, at det stærkeste trick er at arbejde sammen som et team.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (10)
Svampebob Firkant VIII (10)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Alle I Bedst og Bedsters nabolag passer febrilsk deres haver, i håbet om at vinde et opslag i det lokale havemagasin "Bedsteby Blomstrer". Men Bedst og Bedster gør ikke rigtigt noget ud af deres. De kan ikke få en eneste plante til at gro og deres have er er sørgeligt syn. De beslutter sig for at gøre noget ved det og imens Bedst prøver at få en plante til at gro, forsøger Bedster at være en plante - med katastrofale konsekvenser.

19:35  

Wild Kratts III (9)
Wild Kratts III (9)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Danske mord - Når Flokken Dræber
Danske mord - Når Flokken Dræber I september 2005 bliver et ungt, nygift par skudt ved højlys dag foran Slagelse Banegård. Det er kvindens bror, der skyder - men hurtigt står det klart for politiet, at der ikke er tale om en bror, der har dræbt sin søster af egen fri vilje. Tværtimod tyder alt på, at der er tale om et æresdrab, beordret af pigens egen far og udført ved hjælp af hele familien. I Danmark er man ikke vant til æresrelaterede forbrydelser, og politiet må tage nye metoder i brug for at opklare sagen - og få dømt alle involverede.

21:55  

Professor T: Retssagen
Professor T: Retssagen Britisk krimiserie fra 2022. Mens en retssag begynder, præsenterer professor T sagen for sine studerende. Den drejer sig om en vicevært, der er anklaget for mordet på sin rige arbejdsgiver. Det ligner umiddelbart en simpel sag, men Professor T er overbevist om, at den anklagede er uskyldig, og lægger sig i selen for at bevise det.

22:45  

Det skjulte: Mordet i dalen (5:6)
Det skjulte: Mordet i dalen (5:6) Britisk krimiserie fra 2021. (Hidden) Cadi bliver informeret om, at der er begået endnu et mord. Rachel fortæller, at hun tror, de to mord er forbundne. Cadi og Vaughan beslutter sig for at opsøge Dafydd, der havde en tilknytning til begge de myrdede mænd.

23:45  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Snart sætter vinteren for alvor ind. Deltagerne kæmper for at etablere sig i det barske, fremmede terræn og forsøger at hente inspiration fra deres tidligere erfaringer i eksperimentet. En deltager kæmper for at finde et solidt fundament i det drivvåde miljø - mens en anden håber, at det velkendte terræn giver en fordel.

DR2

22:30  

Jul på Vesterbro (12:24)
Jul på Vesterbro (12:24) - med Anders Matthesen. Reparationen af pølsevognen trækker ud, så Stewart og Danny må finde en alternativ indtjeningskilde. Danny drikker vand med et brækjern. (?) Sendt første gang 12.12.03.

22:45  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

23:45  

Troldspejlet special (9:10)
Troldspejlet special (9:10) Er der ligestilling på vej i superheltebranchen? Og kan superhelte skifte køn? Kvinder med særlige kræfter i alle former, farver og aldre myldrer frem på tv og på filmlærredet. Efter i årtier ofte at have måttet tage til takke med rollen som kæreste, mor eller offer, står de nu på egne ben - og de står stærkt. I denne special undersøger Jakob Stegelmann de store superheltekvinders historie - fra Wonder Woman til Ms. Marvel - samt en stribe af de mere ukendte.

TVR
DR1

00:30  

Dommer John Deed (15)
Dommer John Deed (15) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) Trusler og intimiderende adfærd præger John Deeds retssal, da tre unge mænd bliver tiltalt for skuddrabet på et medlem af en rivaliserende bande. Sagens hovedvidne og flere medlemmer af juryen bliver truet på livet. Mens indenrigsministeren ser sit snit til at forsøge at indføre retssager uden brug af juryer, gør Deed sit bedste for at gennemføre den vanskelige sag.

02:00  

Taggart: Begravelsesritualer (1:3)
Taggart: Begravelsesritualer (1:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: Funeral Rites) Et forkullet lig bliver fundet i en jernbanetunnel. Den afdøde bliver identificeret som Douglas Abernathy - privatdetektiv, satanist og dømt for at have forbrudt sig mod mindreårige. Jim Taggart og hans nye makker Mike Jardine går på jagt efter morderen. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Instruktion: Alan MacMillan.

02:50  

Guru II (1:6)
Guru II (1:6) Anders og kollegerne afholder "invest-party" for LETS GO ACADEMY, som stadig ikke har det økonomiske fundament helt på plads. Allan og Vandela trækker arrangementet i en retning af drukfest, hvilket Anders ikke bryder sig om, men de viser sig at have den bedste forretningssans. Samtidig er Anders blevet inviteret på frokost af sin far, Erik, som han ikke har set i flere år. Men Erik har en skjult agenda.

03:20  

Antikkrejlerne XXIII (17:25)
Antikkrejlerne XXIII (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:15  

Det fantastiske Rom (1:2)
Det fantastiske Rom (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Rome Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit drager de ud i Rom som ægte italienere - på scooter.

01:15  

Sex til salg
Sex til salg Britisk dokumentar fra 2019. (LOUIS THEROUX: Selling Sex from Home) Er det skadeligt at sælge sex? Louis Theroux udforsker fænomenet transaktionel sex. Et bytteforhold mellem mennesker, hvor de udveksler sex til gengæld for gaver eller penge. Han møder nogle af de kvinder, der leverer seksuelle ydelser i deres hjem for at tjene til livets ophold - og han ser, hvordan de sikrer sig ved at dele fotos og tjekke potentielle kunder.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KARUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1207041742